Manar Thuiszorg

Welkom bij Manar Thuiszorg

Uw partner in de zorg!

Manar thuiszorg is de thuiszorg organisatie die uw problemen begrijpt en met u op zoek gaat naar de juiste oplossingen. Wij maken geen onderscheid in zorgvragen. Bij ons kan iedereen geholpen worden. Wij bieden zelf zorgverleners, maar indien noodzakelijk zullen wij u elders doorverwijzen. Wij hebben een breed netwerk van goede zorgverleners en organisaties die klaar staan om u te helpen. Wij proberen u zorgen en problemen makkelijker te maken.

Onze missie

Manar Thuiszorg levert kwalitatief hoogwaardige en laagdrempelige zorg door kleinschalige gespecialiseerde zorgteams in te zetten. Wij streven er naar om cliënten te ondersteunen om zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk in de eigen woonomgeving te kunnen blijven wonen.

Kwaliteit in de zorg

awbz erkend Als AWBZ erkende thuiszorg is Manar thuiszorg en Welzijn altijd gericht op het leveren van een goede en betrouwbare kwaliteit aan de klant. Als organisatie zijn we gericht op het continue leveren van goede kwalitatieve zorg.

Hoe lang ontvangt u thuiszorg?

U krijgt net zolang thuiszorg van ons als nodig is. Voor sommige mensen zal dat een korte periode zijn, bijvoorbeeld na thuiskomst uit het ziekenhuis. Anderen krijgen thuiszorg voor onbepaalde tijd. De zorg wordt verleend op basis van vooraf gemaakte afspraken tussen u en de coördinerend wijkverpleegkundige. Deze worden vastgelegd in het zogenoemde zorgplan. Daarin staat niet alleen welke zorg u krijgt, maar ook voor hoe lang en wat er mee bereikt moet worden.

U houdt de regie

Een thuiszorgmedewerker over de vloer? Voor de meeste cliënten is dat best even wennen. Maar u zult snel merken dat Thuiszorg Manar geschoolde en gemotiveerde medewerkers heeft. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk met dezelfde mensen te maken hebt. We werken met kleine teams die weten wat er speelt. U houdt de regie over uw leven.

Op welk moment van de dag?

In het zorgplan staat ook op welk moment van de dag u zorg kunt verwachten. Uiteraard heeft u daar zelf ook een belangrijke stem in. Persoonlijke verzorging en verpleging wordt aangeboden op elk moment van de dag. Ook nachthulp is mogelijk. Thuiszorg Manar staat zeven dagen per week, dag in dag uit voor u klaar.

24 / 7 zorg

Uitstekende 24-uur zorg, 24-uur verpleging en 7 dagen en de week door heel regio Gelderland en Zuid-Holland.

Contact